El-installation

Som forbruger af elektricitet er man forpligtet til at vedligeholde sine installationer. Test dit RCD-relæ, efterspænd de ledninger, der er i kontakter mm. Installationer i el tavle, kontakter og lampeudtag bør efterspændes og kontrolleres, da de løsner sig over tid.

 

Vidste du?

Krav om lamper i loftpanelet

Vidste du, at der er krav om hvilke lamper, der må sidde i loftbeklædningen og i isoleringen? Vælger du den forkerte løsning kan der evt. opstå brand. Lad os rådgive dig og vælge de korrekte løsninger.

El installation
El installation

Ældre el tavler – en risiko for brand og kortslutning

Ældre el tavler udgør en risiko for brand og kortslutning, da vores forbrug af el i dag er større end dengang, de oprindeligt blev installeret. Heller El kan efterse dine løsninger, så du kan føle dig tryg.

Vi installerer…

Vi installerer i nybyggeri og ved renovering af huse og servicerer efterfølgende. Især køkken og bad har høj prioritet hos kunderne. Her arbejder vi løsningsorienteret på helheden af lys og stikkontakter.

Vi kan lave den traditionelle installation eller den intelligente løsning, hvor huset tænker for dig, f.eks. hvor ”huset” selv tænder og slukker lyset. Man kan fjernstyre varmen via en app, og man kan energiovervåge sit køleskab.

 

Kontakt Heller El for et el-eftersyn. Vi går dine installationer igennem for at forebygge eventuelle kritiske situationer. Ring på 25 655 233

Følg os på Instagram

Gilleleje afdeling

Stæremosen  57
3250 Gilleleje

Frederikssund afdeling

Havnegade 22C
3600 Frederikssund

Telefon

+45 25 655 233

Email

kontakt@heller-el.dk