Søger du en elektriker i Gilleleje?

Elektriker og autoriseret
el-installatør i Gilleleje

Heller El – elektriker i Gilleleje

Søger du en elektriker i Gilleleje?

Heller El er autoriseret elektriker og har også kontor i Gilleleje. Vi kører i Nordsjælland og løser opgaver.

Thomas Heller er ejer af Heller El, som han startede i 2012 i Frederikssund. Thomas er uddannet elektriker og autoriseret el-installatør. Nu er Heller El også beliggende i Gilleleje, så har du brug for en lokal elektriker i Gilleleje er vi kun et opkald væk.

Thomas er en energisk mand, som sætter kunderne i centrum og gør en dyd ud af forventningsafstemning på opgaverne.

Heller-El bygger på følgende værdier:

  • Udvise respekt for indgåede aftaler
  • Udføre kvalitetsarbejde
  • Udvise loyalitet over for både kunder og samarbejdspartnere
  • Følge med den tekniske udvikling

Hos Heller El får du hjælp til løsninger indenfor tekniske elinstallationer, uanset størrelsen af opgaven eller om du er erhvervs- eller privatkunde.

Vi har fokus på, at det skal være enkelt at være kunde. Det er vigtigt at vi både lytter og forstår dine ønsker og ideer. Naturligvis skal vi også kunne omsætte dem til konkrete løsninger.

Heller El har eksisteret i 10 år og har både erfaring inden for større projekter og mindre opgaver for både private kunder og erhvervskunder. Vi lægger en ære i at løse opgaver til fulde, om det er små eller store opgaver.

Elektriker i Gilleleje

Skal du bygge nyt hus eller renovere hus, så hjælper vi gerne med installationerne, vi er din lokale elektriker i Gilleleje. Det er altid godt at kontakte os tidligt i fasen, så vi kan planlægge installationerne mens tegninger og planer for huset bliver lavet. På den måde kan vi løse opgaven som en helhed og således at lys og stikkontakter sidder der hvor du ønsker.

Vi kan lave den traditionelle installation eller den intelligente løsning, hvor huset ”tænker for dig”. Det vil sige at installationen bliver lavet så ”huset” selv tænder og slukker lyset. Man kan fjernstyre varmen via en app, og man kan energiovervåge sit køleskab og en masse andet, det er kun fantasien der sætter grænserne.

Autoriseret elinstallatør

Hvis du har et ældre hus som skal renoveres, har det sikkert en gammel el-tavle. De ældre el-tavler udgør en risiko for brand og kortslutning, da vores forbrug af el i dag er større end dengang, de oprindeligt blev installeret. Det sikre valg er at lade en autoriseret elinstallatør se på sagen, evt. give dig et tilbud på hvad omkostningen er for at udskifte el-tavlen. Heller El er elektriker i Nordsjælland og kører i hele området.

Helt generelt er du som forbruger af elektricitet forpligtet til at vedligeholde dine installationer. Test dit RCD-relæ, efterspænd de ledninger, der er i kontakter mm. Ligesom installationer i el tavle, kontakter og lampeudtag bør efterspændes og kontrolleres, da de løsner sig over tid. Her kommer HELLER-EL ind i billedet, da det er arbejde som kræver en autorisation.

Elektriker i Nordsjælland

Har du brug for en autoriseret elektriker i Nordsjælland og Gilleleje, ser vi frem til dit opkald. Lad os høre hvad din opgave er, så kommer vi hurtigt med en tidsramme og et prisoverslag.

Kundeudtalelser

Vi er meget tilfredse med både rådgivning og installationen, som gik meget hurtigt og smidigt. Med hensyn til driften er det er genialt at kunne sætte varmepumpen til at starte kl 06:00 om morgenen, så der er lunt i køkkenet når vi står op. Ligeledes er det skønt at kunne tænde for varmen på vej hjem fra en ferie.

Lotte & Bent Fuhr

Jeg har i mit hverv som murermester, arbejdet sammen med Thomas Heller gennem de sidste 5 år på både store og små opgaver, som altid er udført håndværksmæssigt korrekt og afleveret til aftalt tid.

Thomas er innovativ, hvilket også gav sig til udtryk bl.a. da vi på Strø præstebolig skulle forestå en ombygning af konfirmandlokaler beliggende i kælderen, hvilket lysmæssigt var en udfordring som blev løst til ug. Jeg kan varmt anbefale Heller ApS som elektriker og samarbejdspartner.

Kristian Seindal

Øvejens Murer ApS.

Følg os på Instagram

Gilleleje afdeling

Stæremosen  57
3250 Gilleleje

Frederikssund afdeling

Havnegade 22C
3600 Frederikssund

Telefon

+45 25 655 233

Email

kontakt@heller-el.dk