Elektriker i Frederikssund

Søger du en autoriseret elektriker i Frederikssund området?

Heller El – elektriker i Frederikssund

Søger du en elektriker i Frederikssund området?

Heller El er autoriseret elektriker og har kontor & lager i Frederikssund. Vi kører i Nordsjælland og løser opgaver.

Virksomheden Heller El er ejet og drives af Thomas Heller. Thomas startede virksomheden i 2012 og det er en af de gode, lokale elektrikere i Frederikssund.

Thomas er en meget energisk mand, som sætter kunderne i centrum og gør meget ud af forventningsafstemning på opgaverne.

Hos Heller El får du rådgivning til løsninger indenfor tekniske el-installationer, uanset størrelsen af opgaven og uanset om du er erhvervs- eller privatkunde.

Vi har fokus på, at det skal være enkelt at være kunde. Det er vigtigt at vi som leverandør & samarbejdspartner både lytter og forstår dine ønsker og ideer. Naturligvis skal vi også kunne omsætte dem til konkrete løsninger.

Heller-El bygger på følgende værdier:

  • Udvise respekt for indgåede aftaler
  • Udføre kvalitetsarbejde
  • Udvise loyalitet over for både kunder og samarbejdspartnere
  • Følge med den tekniske udvikling

Elektriker i Frederikssund

Heller El er grundlagt i 2012 og har nu eksisteret i 10 år. Vi har i denne periode fået erfaring inden for både større projekter og mindre opgaver for private kunder og erhvervskunder. Der lægges en ære i at løse opgaver til fulde, uanset om det er små eller store opgaver.

De opgaver vi typisk har i ordrebogen er installation af el i nybyggeri og installationer ved renovering af ældre huse, og disse servicerer vi naturligvis efterfølgende. Vi oplever at især køkken og bad har høj prioritet hos vores kunder. Her arbejder vi løsningsorienteret på helheden af lys og stikkontakter.

Der er flere muligheder, når vi går i gang med et el-projekt; vi kan levere den traditionelle installation eller den intelligente løsning, hvor huset ”tænker for dig”. Det vil sige at installationen bliver lavet så ”huset” selv tænder og slukker lyset. I kan fjernstyre varmen via en app, og I kan energiovervåge sit køleskab og en masse andet, det er kun fantasien der sætter grænserne.

Autoriseret elektriker

Ældre huse som skal renoveres, har ofte gamle el-tavler. Heller El er autoriseret elektriker og kan efterse dine eksisterende løsninger og rådgive dig til en opdateret el-tavle, så du kan føle dig tryg.

De ældre el-tavler udgør en risiko for brand og kortslutning, da vores forbrug af el i dag er større end dengang, de oprindeligt blev installeret. Det sikre valg er at lade os se på sagen, evt. give dig et tilbud på hvad omkostningen er for at udskifte el-tavlen.

Helt generelt er du som forbruger af elektricitet forpligtet til at vedligeholde din ejendoms elinstallationer. Test dit RCD-relæ, efterspænd de ledninger, der er i kontakter mm. Ligesom installationer i el tavle, kontakter og lampeudtag bør efterspændes og kontrolleres, da de løsner sig over tid. Her kommer HELLER-EL ind i billedet, da det er arbejde som kræver en autorisation.

Elektriker i Nordsjælland

Har du brug for en elektriker i Nordsjælland, ser vi frem til dit opkald. Lad os høre hvad din opgave er, så kommer vi med en tidsramme og et prisoverslag.

Kundeudtalelser

Vi er meget tilfredse med både rådgivning og installationen, som gik meget hurtigt og smidigt. Med hensyn til driften er det er genialt at kunne sætte varmepumpen til at starte kl 06:00 om morgenen, så der er lunt i køkkenet når vi står op. Ligeledes er det skønt at kunne tænde for varmen på vej hjem fra en ferie.

Lotte & Bent Fuhr

Jeg har i mit hverv som murermester, arbejdet sammen med Thomas Heller gennem de sidste 5 år på både store og små opgaver, som altid er udført håndværksmæssigt korrekt og afleveret til aftalt tid.

Thomas er innovativ, hvilket også gav sig til udtryk bl.a. da vi på Strø præstebolig skulle forestå en ombygning af konfirmandlokaler beliggende i kælderen, hvilket lysmæssigt var en udfordring som blev løst til ug. Jeg kan varmt anbefale Heller ApS som elektriker og samarbejdspartner.

Kristian Seindal

Øvejens Murer ApS.

Følg os på Instagram

Gilleleje afdeling

Stæremosen  57
3250 Gilleleje

Frederikssund afdeling

Havnegade 22C
3600 Frederikssund

Telefon

+45 25 655 233

Email

kontakt@heller-el.dk