Cases

Havelse Mølle 

Varmepumpe installation

Havelse Mølle er en privatbolig i 5 plan. Opvarmning var udelukkende el og brændeovn, derfor blev ejerne tilrådet en varmepumpe fra Panasonic, som kan benyttes både til opvarmning om vinteren og afkøling om sommeren. Enheden kan fjernbetjenes via en APP og tidsindstilles.

Ejerne Lotte Fuhr & Bent Kock udtaler: ”Vi er meget tilfredse med både rådgivning og installationen, som gik meget hurtigt og smidigt”. ”Med hensyn til driften er det er genialt at kunne sætte varmepumpen til at starte kl 06:00 om morgenen, så der er lunt i køkkenet når vi står op. Ligeledes er det skønt at kunne tænde for varmen på vej hjem fra en ferie”.

Strø Kirke

Renovering af el og opsætning af ny belysning

Strø Kirke havde en konfirmand lokale, som ligger i kælderen på præsteboligen. Projektet var en entreprise, hvor både vinduer blev skiftet og el i lokalet blev renoveret, nye lyskilde blev sat op og der blev malet og istandsat.

El installation
Kronborg

Renovering og udskiftning af el-installationer

I samarbejde med Kaels El har Thomas Heller & Heller El udført entreprisen med at renovere og udskifte el- installationer for Hamlet Scenen på Kronborg.

Hamlet scenen skal have ny teatersal med tilhørende øvelokaler, omklædningsrum og køkken. Dette indrettes ovenpå den gamle Garnisons bygning, som ligger lige uden for Kronborg Slot. Alt el-arbejde i forbindelse med dette bliver renoveret eller skiftet af Heller El.

El installation